diumenge, 18 de desembre de 2011

Calendaris Solidaris 2012!

Estimats amics i família,
esperem que estigueu molt bé.
Ja podeu aconseguir el vostre calendari solidari pel 2012!

Com en els darrers dos anys, hem dissenyat el calendari amb l’objectiu de:


> (re)crear-nos cada dia de l'any, des del positivisme, la reflexió i la transformació personal per construir tots junts un món millor.

> Col·laborar en un projecte solidari que coneixem de primera mà, en aquest cas amb l'ONG Canvi (Cáncer y Vida) El projecte i somni de Canvi és difondre esperança i suport a persones que viuen el procés de càncer com una oportunitat de creixement interior. Us animem molt a que els conegueu, les persones que el formen són extraordinàries, i el projecte és ple de llum i esperança.

Com sabeu, els beneficis obtinguts l'any passat van ser destinats a Timbuktú Music Project. Els vam fer entrega en el passat concert solidari. Podeu seguir col.laborant amb ells contactant a través del seu web. Amics de TMP, nosaltres esperem seguir-vos de prop, la vostra música i els vostres cors irradien amor! Gràcies Baba, Alí i Marina per tot el que ens heu donat. (re)crea't x MalíCom aconseguir el calendari (re)crea’t?
> A Canvi (www.canvi.org) c/ Joaquim Ruyra 1-3 08025 Barcelona (metro Joanic). De 10 a 13h i algunes tardes. Tel. 93 428 96 71
> Escriure'ns un email i quedar directament amb nosaltres. Ja ho sabeu, a Sants, el Clot, Sagrera, Sagrada Família, Lleida, etc.


Aportació calendari: 10 eur
Tipus calendari: de paret i tamany DIN A3
Si hi estàs interessat/da pots contactar amb nosaltres per mail (recreatbcn@gmail.com) o bé a través dels nostres telèfons:
Núria 609925438 i Tere 659901701

Una forta abraçada! Bones Festes! Esperem veure-us aviat!
Gràcies per la vostra col·laboració.
Núria i Tere


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada