diumenge, 5 de desembre de 2010

Calendari Solidari 2011! (re)crea't x Malí!Ja tenim els calendaris (re)crea't pel 2011!

Com l'any passat, hem dissenyat el calendari per:

> (re)crear-nos cada dia de l'any, des del positivisme, la reflexió i la transformació personal per construir entre tots un món millor.

> col·laborar en un projecte solidari que coneguem de primera mà, en aquest cas amb l'ONG Timbuktu Music Project en la construcció d'una escola a Timbuktú (Malí). Es tracta d'un projecte per a nens i nenes amb pocs recursos, que uneix l'educació, la música i l'ecologia.

Preu: 12 eur


Calendari de paret i mida Din A3
Com molts ja sabeu, els beneficis obtinguts de l'any passat, juntament amb altres accions, van ser destinats a operar en Daniel, un nen de l'orfenat de Madurai (Sud Índia).Com aconseguir el calendari (re)crea't?
> Dia 14 de desembre a la Sala Apolo 2 durant el concert benèfic organitzat per Timbuktu Music Project. 20.30h. Entrades ja a la venda!
> Llibreria Altaïr (a partir del dia 15 de desembre)
> El dia 21 de desembre de 18 a 21h al Bar Zurich (Triangle) com l'any passat, on us podrem donar el Calendari + una forta abraçada!
I per descomptat, qualsevol dia els que pogueu quedar pel barri o ens trobem en sopars, cursos, trobades, etc.


Si hi estàs interessat/da pots contactar amb nosaltres per mail (recreatbcn@gmail.com) o bé a través dels nostres telèfons:
Núria 609925438 i Tere 659901701.
Reserva ja el teu calendari!

Gràcies per la teva col·laboració
(re)crea't i TMP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada