divendres, 17 de juliol del 2009

El per què de tot plegat

Hola a tots i totes!


Ara farà vora 8 mesos que la Núria i la Tere ens vam conèixer a un curs d'Intel·ligència Emocional. Des d'aquell moment que no hem parat de fer cursos relacionats amb el creixement personal, fins a la data d'avui.


Però, dels diversos cursos que hem anat fent hi ha hagut un que ens va canviar la manera de veure la vida... El curs anomenat "El camí cap a l'èxit" a Porta 22 (que recomanem fer a tothom) ens va ensenyar que a la vida cal lluitar pels somnis que cadascú té perque no són impossibles (com ens han ensenyat...). De fet, l’única cosa impossible és aquella que no s'ha intentat mai!


I com que a les dues ens uneix un mateix somni, una mateixa forma d'entendre la vida i un mateix objectiu de futur, hem decidit començar a engegar una empresa on ens volten diversos projectes pel cap...


Ep, no us espanteu! En una primera fase realitzarem una bona formació combinada amb les actuals feines (hem de tocar de peus a terra que estem en temps de crisi! ... o d’oportunitat!), i engegarem un primer projecte que segurament veurà la llum el proper mes d'agost per veure com evoluciona tot...


Ens agradaria que fossiu partíceps d'aquest gran somni des del primer moment ... ens podeu/voleu ajudar????


Si teniu ganes podeu participar en aquest bloc i plasmar la vostra opinió, idees, comentaris, etc i acompanyar-nos en aquest viatge que tot just começa.


UN PETÓ BEN GRAN I SIGUEU FELIÇOS! Nosaltres, amb la il·lusió d'aquest somni us podem dir que ho som molt!


Tere i Núria, emprenedores!

3 comentaris:

  1. Sembla molt interessant tot el que dieu. Molta sort amb el projecte i també amb aquest blog.

    He votat per (RE)crea't, és el nom que m'agrada més.

    Salut!

    ResponElimina
  2. jajaja...Que bó,no sabia qui em seguia al blog amb el nom de Re crea't....i resulta que és la Teresinha!!!jajajaja. M'encanta aquest nou projecte que portes entre mans, i ja saps que com a psicòleg i aventurer, si us puc ajudar en el que necessiteu només m'ho has de dir.
    Una abraçada i estem en contacte.
    Lluís

    ResponElimina
  3. Ei, noies!. Al curs meravellós on us vàreu conèixer, vaig també tenir la sort de conèixer-vos i, fins i tot, una va ser la meva "confident".

    Tota la sort del món i ENDAVANT, NOIES!!!!!!.

    Un petó molt gróss!!!!

    ResponElimina